Om Josefin

23-årig skåning med ett brinnande hjärta för frihet. Har precis avslutat mina studier i politik, ekonomi och filosofi vid Oxford University. Engagerad inom Moderata Ungdomsförbundet sedan ett halvt decennium. Valrörelsen 2006 är någonting av det roligaste jag har varit med om! Då var jag kampanjansvarig i Malmö MUF och körde kampanjbuss för MUF Skånes räkning.

Älskar att resa och lära känna nya kulturer, människor och politiska tillvägagångssätt. Genom mina kunskaper i franska och tyska har jag haft förmånen att få uppleva kulturer nära inpå. Jag har också givits möjlighet att under en sommar uppleva livet vid en svensk ambassad.

Jag är nyfiken och bryr mig om andra. Därför har jag varit engagerad i ett antal olika välgörenhetsorganisationer. Från mormor har jag också fått mitt brinnande intresse av matlagning och intresse för matens ursprung. Nära besläktat med mat är vin och min stora nyfikenhet gjorde att jag fick äran att leda världens äldsta student-vinförening, Oxford University Wine Circle, under ett år.

Plats 10 på valsedeln till riksdagen och plats 3 på Moderaternas ungdomslista till Malmö kommun 2010.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s