Korv

Kul att se att jag inte är ensam om att göra min egen korv! DN skriver om Swedish Sausage Society som också värnar hemmakryddad korv med egenmald köttfärs och hög kötthalt!

Nu är det snart dags att börja göra julkorv och leverpastej!

Annonser
Det här inlägget postades i Mat. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Korv

  1. Annika skriver:

    Hittade hit via länk från DN’s korvartikel. Ligger själv i startgroparna för att börja laga egen korv. Härlig bild, om än suddig…;-)! Egen leverpastej står också på listan över blivande måsten…du råkar inte ha recept att dela med dig av?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s